Lakásunk vagy házunk padlóburkolatának kiválasztása jelentősen befolyásolja otthonunk hangulatát. Mivel ez a döntés hosszútávra szól és gyakran a bútorok és egyéb lakberendezési tárgyak kiválasztását is befolyásolja, komolyan meg kell fontolni melyik mellett tesszük le voksunkat.

 

Manapság az egyik legkedveltebb burkolattípus a laminált padló. Az eddig is szinte mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy ezek rendkívül élethű módon tudják utánozni a különböző faparketták és hajópadlók színét és mintázatát. Azonban a technológiai fejlődésnek hála ma már sok egyebet, kerámialapot, csempét sőt valódi terméskőnek látszó burkolatot is élvezhetünk a sokkal olcsóbb és könnyebben kezelhető laminált padlók segítségével. Ezek nem csak árban veszik fel a versenyt a fent felsoroltakkal.

 

A magas színvonalú gyártási technológiáknak köszönhetően a laminált padlók rendkívül tartósak és kopásállók, gyártóik és forgalmazóik így nem ritkán 10-15 év garanciát is vállalnak rájuk. Ezen kívül lerakásuk is roppant egyszerű, szakemberrel való konzultálás után ezt szinte bárki képes önállóan megoldani. Ha ez mégse menne, az interneten számos oktatófilm és egyéb segédanyag áll a rendelkezésünkre.

Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!