Hogy vitalitásunkat az őszi-téli hónapokban is megőrizzük nem elég az egészséges testmozgásra és vitamindús táplálkozásra figyelnünk, de ha tehetjük, dobjuk fel otthonunkat is. Erre kiváló eszközül szolgálnak az öntapadós LED csíkok, melyek bármilyen teret hangulatos fénnyel árasztanak el.

Használatuk és felszerelésük roppant egyszerű. Az öntapadós világítótesteket a felület megtisztítása és védőréteg lehúzása után a kívánt helyre helyezzük, a kábelt bedugjuk és már készen is vagyunk! A különböző hosszú csíkokat és sarokelemeket kombinálva a legeldugottabb polcokat, sarkokat vagy álmennyezetet és szegélyeket is könnyedén kihangsúlyozhatunk.

 

A mai LED csíkok nem csak színváltósak, de egy egyszerű távirányító segítségével különböző fényprogramokat is választhatunk. A trükkös kis szerkezetnek hála, a fények a szivárvány minden színében villoghatnak, szaladhatnak jobbra-balra, vagy pislákolhatnak, mintha megannyi apró gyertyát rejtettünk volna el.

 

 

 Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!