Sokan hallottak már a konyhamalacról, de kevesen tudják, hogy mire is lehet hasznunkra a konyhában.

Nem mindenkinek van lehetősége komposztálásra, a szerves hulladék eltűntetésére, gondoljunk csak a lakótelepi lakásokra. A konyhai hulladékdaráló feladata, hogy ledarálja a konyhai munkák során felgyülemlett szerves konyhai hulladékot és az ételmaradékot, így azt könnyen a lefolyóba engedhetjük. Ne feledjük, hogy az összes háztartási hulladék akár 35-40%-át is kiteheti a főzésből maradt szerves hulladék, az ételmaradékon át a csontokig és tojáshéjig, amelyek bomlása kellemetlen szagot áraszt a szemetesből.


A szinte bármely mosogatóba utólag is beszerelhető konyhai hulladékdaráló a munka során azonnal eltünteti a hulladékot, ezzel a munka is gördülékenyebbé válik. A daráló használata egyszerű:
a mosogató-csaptelepet kinyitjuk, a következő mozdulattal a készüléket bekapcsoljuk, és már önthetjük is a hulladékot a mosogatóba.

A "malac" veszélytelen, mert a belsejében nem kések, hanem nagyteljesítményű őrlőgyűrűk dolgoznak, többszörös védelemmel ellátva. Válasszunk a háztartás méretéhez, konyhai szokásaihoz illeszkedő teljesítményű modellt, amelyet akár utólag is beépíthetünk meglévő konyhánkba.

Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!