Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Őrült karácsony

A karácsonyi készülődés, a dekorálás lehetősége sokak kreativitását beindítja. Nézzünk körbe a világban, milyen elképesztő karácsonyfadíszek, házdekorációs praktikák, és szomszédriasztó audiovizuális megoldásokat találunk.

Kezdjük a fa feldíszítésével. A Fort Lauderdale-i Szemétmúzeum odáig ment, hogy csupa kacattal sikerült feldíszíteniük saját fájukat!

(via: Flickr)

Ha eddig nem akarunk elmenni, akkor is számos őrült függő közül válogathatunk. Ha a párunk rock őrült, kézenfekvő, egy gitár-erősítő szett választása.


 (via: http://www.complex.com)

Ha szeretjük ez egereket (a gyerekek mindenesetre szeretik), akkor a House Of Mouse egérkollekcióját ajánljuk. A kézzel készült függelékek egy-egy egeret ábrázolnak lehetetlen helyzetekben – márpedig közel 200 közül válogathatunk. Alább egy Yoda a Csillagok háborúja sorozatukból, egy Andy Warhol imádó, egy macskajelmezes és egy a Rudolf-részarvast helyettesítő rágcsáló.


 (via: House Of Mouse)

Fiúgyermek, vagy horror rajongó barát esetén a zombis díszítés adja magát!

(via: http://www.neatorama.com)

A nagyon zöld háztartások számára nyitott a lehetőség, hogy a meglévő karácsonyi izzókészletet felturbózzák, és a kidobásra ítélt színes üvegeket, flakonokat újrahasznosítva vadiúj fényekkel teremtsenek ünnepi hangulatot. (Aki nem szeretné, ha kigyulladna a háza, annak ezt semmiképpen nem javasoljuk!!!)


 (via: Flickr)

És most térjünk át a házakra. Az Egyesült Államokban, vagy Európa egyes országaiban a ház külső feldíszítése ma már alap, de azért az ilyen mesepalotákat még ott is megcsodálják.


 (via: Flickr)
 


(via: egotvonline.com)


Nem kell feltétlenül a fényekhez nyúlnunk, ha túlzásba szeretnénk esni…
 


Vannak persze, akik ebből is viccet csinálnak. Az alábbi képe egy sokaknak vicces, másoknak kevésbé humoros installációról készült.


 (via: http://www.apartmenttherapy.com)

Nem különben extrém, de egyre terjed (már csak a Youtube videók száma és nézettsége alapján is) a zenére szinkronizált, több tízezer égővel kialakított karácsonyi fényorgia. Alább két példa, egy a széplelkeknek, egy pedig a metalt kedvelőknek.



Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!

0 Tovább

Rejtett fényekkel a közeledő sötét ellen!

Hogy vitalitásunkat az őszi-téli hónapokban is megőrizzük nem elég az egészséges testmozgásra és vitamindús táplálkozásra figyelnünk, de ha tehetjük, dobjuk fel otthonunkat is. Erre kiváló eszközül szolgálnak az öntapadós LED csíkok, melyek bármilyen teret hangulatos fénnyel árasztanak el.

Használatuk és felszerelésük roppant egyszerű. Az öntapadós világítótesteket a felület megtisztítása és védőréteg lehúzása után a kívánt helyre helyezzük, a kábelt bedugjuk és már készen is vagyunk! A különböző hosszú csíkokat és sarokelemeket kombinálva a legeldugottabb polcokat, sarkokat vagy álmennyezetet és szegélyeket is könnyedén kihangsúlyozhatunk.

 

A mai LED csíkok nem csak színváltósak, de egy egyszerű távirányító segítségével különböző fényprogramokat is választhatunk. A trükkös kis szerkezetnek hála, a fények a szivárvány minden színében villoghatnak, szaladhatnak jobbra-balra, vagy pislákolhatnak, mintha megannyi apró gyertyát rejtettünk volna el.

 

 

 Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!

0 Tovább
12
»

legjobbotthon

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek