Ellen Pompeo és zenei producer férje, Chris Ivery 4,2 millió dollárért vásárolta házát Los Angeles Los Feliz negyedében. Az új házukban már jutott hely kislányuknak, Stellának, sőt akár újabb porotyok is elférnek a hatalmas ingatlanban.

Nézzünk körül a házban:

Nappali

A két szintes nappali dísze egy monumentális kandalló. A nappali falai világosak, a sztárpár burkolatnak pedig mézszínű parkettát választott. A nappaliban a hatalmas ablakoknak köszönhetően a fényé a főszerep. Igazi különlegesség a három színes körablak, amely játékosságot és frissességet kölcsönöz az egyébként konzervatív ízléssel berendezett szobának.

 
Ebédlő

Ellen és Chris híres szomszédjait is vendégül láthatja tágas ebédlőjében. A szomszédban olyan sztárok laknak, mint Natalie Portman, Casey Affleck, Jenna Elfman vagy will.i.am a Black Eyed Peas zenekarból. Portman egyébként 3,25 millió dollárt fizetett a házáért, amelyben korábban a Catherine Keener, Dermot Mulroney házaspár élt.
 

Konyha

A házban található 8 fürdőszoba és a különleges konyha is a harmincas éveket idézi. A két domináns szín a zöld és a fehér, amely a klasszikus pepita járólapon is visszaköszön. A házhoz tartozik még egy teljesen felszerelt vendégház, és egy profi zenei stúdió.


 

Hálószoba

A sztárpár hatalmas hálószobája az épület második szintjén terül el. A hálószobához egy fürdőszoba és egy kisebb terasz is tartozik, ahonnét a városra nyílik csodaszép kilátás.


 

Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!