Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Burkolj a hozzád illővel!

Ha rászánjuk magunkat, hogy akár kültérre, akár beltérre új burkolatot álmodjunk otthonunkba, és ezt a gyakorlatban is meg akarjuk valósítani, válasszunk olyan falburkolókat, amelyeket akár mi magunk is felrakhatunk. Ma már a kül- és beltérre egyaránt találunk olyan kész burkolólapokat, amelyek tökéletesen utánozzák a természetes kövek, téglák mintázatát, de kezelésük, felrakásuk egyszerűbb, miközben áruk lényegesen barátságosabb az eredeti anyagokénál.

A mediterrán vidéket idéző cottage-stílusú burkolat megtévesztésig hasonlít a klinkertéglás felületekre. A fagyálló, kül- és beltérre egyaránt felvihető, négyzetméterenként kb. ötezer forintért beszerezhető burkoló jól kombinálható más burkolatokkal és lakberendezési elemekkel, modern és klasszikus stílusú otthonokba egyaránt kiválóan illik.

A kizárólag beltérre használható, hasonló áron elérhető, mészkőhatású burkolatok világos tónusuk miatt rendkívül barátságos, napfénybarát belsőt hoznak lakásunkba. Nemcsak a mediterrán jellegű otthonokban hatnak természetesen, de kiválóan kombinálhatóak erősebb színű, sötétbarna bútorokkal, kiegészítőkkel, dekorelemekkel.


Kül- és beltéri felületeinket egyaránt feldobhatjuk a hálóra ragasztott törtmárvány darabokból készült 30X30cm-es lapokkal, amelyeket azonban felhelyezés után impregnálni kell.


Változatos módon variálható az a klasszikus terméskő-hatású burkolólap, amelyben a meleg, bézs-sárgás tónusok, vagy a szürke és fehér összetevők egyaránt kiveszik a részüket az összhatásból.


Ha szeretnénk a természetes kövek még egyenetlenebb, durvább formavilágát visszakapni, akkor - az eddigieknél egy kicsit drágábban - választhatunk cementbázisú vagy natúrkő alapanyagú lapokat, amelyek színvilágukban tökéletesen visszaadják a terméskövek hangulatát, akár kint, akár bent.



Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!

0 Tovább

Vidám ősz a nappaliban!

Bár az ősz beálltával egyre rövidülnek a nappalok és hidegebbek az éjszakák nem kell, hogy ez a borússág az otthonunkba is beköltözzön. Ilyenkor egy-egy apró, de ügyesen megválasztott kiegészítő is sokat dobhat a hangulatunkon. A fő, hogy ne legyünk szégyenlősek, merjük egy kis újítással feldobni nappalinkat: szerezzünk be néhány színes puha díszpárnát!

Ezek, bár pár ezer forintból beszerezhetőek mégis jelentősen képesek feldobni a szoba a hangulatát, igazán otthonossá téve azt. Ráadásul a különböző méretű, számtalan mintájú és anyagú párnahuzatok nem csak dekorációnak alkalmasak, de egy kellemes családi tévézést is kényelmesebbé tehetnek.

 

 

Tovább fokozhatjuk a hangulatot, ha nem csak párnákat szerzünk be, de hozzájuk illő függönyt is választunk. Ezeket az ügyesen szabott színes textileket pár mozdulattal akár az évszaknak megfelelően is cserélgethetjük, hogy lakásunk mindig a legjobb formáját hozza.

Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!

0 Tovább

Rejtett fényekkel a közeledő sötét ellen!

Hogy vitalitásunkat az őszi-téli hónapokban is megőrizzük nem elég az egészséges testmozgásra és vitamindús táplálkozásra figyelnünk, de ha tehetjük, dobjuk fel otthonunkat is. Erre kiváló eszközül szolgálnak az öntapadós LED csíkok, melyek bármilyen teret hangulatos fénnyel árasztanak el.

Használatuk és felszerelésük roppant egyszerű. Az öntapadós világítótesteket a felület megtisztítása és védőréteg lehúzása után a kívánt helyre helyezzük, a kábelt bedugjuk és már készen is vagyunk! A különböző hosszú csíkokat és sarokelemeket kombinálva a legeldugottabb polcokat, sarkokat vagy álmennyezetet és szegélyeket is könnyedén kihangsúlyozhatunk.

 

A mai LED csíkok nem csak színváltósak, de egy egyszerű távirányító segítségével különböző fényprogramokat is választhatunk. A trükkös kis szerkezetnek hála, a fények a szivárvány minden színében villoghatnak, szaladhatnak jobbra-balra, vagy pislákolhatnak, mintha megannyi apró gyertyát rejtettünk volna el.

 

 

 Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!

0 Tovább

Csempéssz természetességet a fürdőszobába!

A föld lágy színei, a természetesség és a harmónia inspirálták az Elements fürdőszobacsalád megalkotóit. A valódi fa anyagok felhasználásával készült különleges bútorcsalád a feldolgozás alatt sem veszített semmit a fa eredeti szépségéből.

A többféle elemből álló kollekció darabjai szabadon kombinálhatóak így bármely fürdőszoba, legyen az kicsi vagy nagy, ékessége válhat belőlük. Az ötletesen kombinált nyitott és zárt polcok, szekrények és fiókok praktikusan megalkotott rendszerében minden pipere, törülköző, és egyéb eszköz megtalálja a maga helyét. A természetközeli élményt tovább fokozhatjuk egy-egy egyszerű növény, például aloe vera ügyes elhelyezésével, hogy fürdőszobánk valóban a nyugalom szigetévé válhasson.

Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!

2 Tovább

Dobjuk fel a legkisebb helyiséget!

Hogy pontosítsuk miről is lesz szó: nem, nem a kamrára vagy gardróbra gondolunk! Mert ki mondta, hogy a vécének mindenképp egy fehér csempével kirakott unalmas kis helyiségnek kell lennie? Bár tény, hogy nem itt töltjük a legtöbb időt, ez még nem jelenti azt, hogy ne rendezhetnénk be saját ízlésünk és stílusunk szerint a mellékhelyiséget, úgy ahogy ezt a lakás összes többi részével is megtesszük.

Mivel azonban itt többnyire nem áll hatalmas tér a rendelkezésünkre érdemes a szobának nevet adó eszközt, vagy legalábbis annak ülőkéjét kidekorálnunk. A lehetőségek sokkal számosabbak, mint azt elsőre gondolnánk. Teremthetünk tengerparti hangulatot, de humoros, kedves vagy nyugalmat árasztó mintás vécéülőke mellett is dönthetünk. A lényeg, hogy ne legyünk szégyenlősek, nyugodtan engedjük szabadon fantáziánkat, és szerezzük be a nekünk tetsző darabot, hogy ezentúl minden félrevonulásunk mosolyogva kezdődjön!

Ha szeretnél exkluzív ajánlatokat és további érdekes híreket kapni a lakberendezés, a barkácsolás világából, kövess bennünket a Facebookon is!

0 Tovább
«
123

legjobbotthon

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek